Skip to content

FX10

Σας παρουσιάζουμε το πιο ευέλικτο εργαλείο για την παραγωγή σας!

Ο FX10™ είναι ο επόμενης γενιάς βιομηχανικός 3d εκτυπωτής σύνθετων υλικών της Markforged — αποτέλεσμα χρόνων μηχανολογικής καινοτομίας. Ο μοναδικός σκοπός του είναι να παρέχει ισχυρά εξαρτήματα με ακρίβεια σε κάθε εκτύπωση.

Ξεκλειδώστε ισχυρά εξαρτήματα κατά παραγγελία

Ο FX10 εκτυπώνει εξαρτήματα ενισχυμένα με ανθρακονήματα για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών για την παραγωγή σας — βοηθώντας τους κατασκευαστές να εισέλθουν ταχύτητατα στην αγορά, να μειώσουν το κόστος κατασκευής και αποθέματος και να εξαλείψουν το ρίσκο.

Εκτυπώστε το σωστό εξάρτημα κάθε φορά

Σχεδιάσαμε κάθε πτυχή του FX10 — από το σύστημα κίνησής του μέχρι το λογισμικό που τον τροφοδοτεί — για την παροχή ισχυρών εξαρτημάτων με ακρίβεια και αξιοπιστία. Με την υποστήριξη του λογισμικού Simulation & Inspection, ο FX10 μπορεί να παράγει επαληθευμένα εξαρτήματα που πληρούν τις αυστηρές εργοστασιακές απαιτήσεις της παραγωγής σας.

Αυξήστε την απόδοση της επένδυσής σας (ROI) γρήγορα και έπειτα απογειωθείτε!

Ο FX10 λειτουργεί στην πλατφόρμα Digital Forge: Η πλατφόρμα της Markforged που διαθέτει διαισθητικό λογισμικό για την εκπαίδευση των εκτυπωτών μαζί με ενσωματωμένο υπολογισμό κόστους. Μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την απόδοση της επένδυσή σας (ROI) από την πρώτη μέρα και να κλιμακώνετε σε περισσότερες ομάδες, εκτυπωτές και εγκαταστάσεις.

Οπτική μονάδα και μικρομετρικό λέιζερ

Ο FX10 διαθέτει δύο οπτικούς αισθητήρες στις κεφαλές εκτύπωσης. Το μικρομετρικό λέιζερ τροφοδοτεί την εφαρμογή του inspection — για την επικύρωση των διαστάσεων κατά την εκτύπωση — και τη βαθμονόμηση του μηχανήματος, ενώ η νέα μονάδα Vision καταγράφει λεπτομερείς εικόνες των εξαρτημάτων βαθμονόμησης για τον προσδιορισμό και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του εκτυπωτή.

Προηγμένος Θάλαμος Υλικών

Ένας εσωτερικός θάλαμος υλικών αποθηκεύει τέσσερα καρούλια σε ξεχωριστά σφραγισμένα διαμερίσματα και υποστηρίζει αυτόματη εναλλαγή υλικού και γρήγορη φόρτωσή του μειώνοντας την παρέμβαση του χρήστη.

Μεγάλη οθόνη αφής

Ο FX10 διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν εκτυπώσεις, να παρακολουθούν την κατάσταση του εκτυπωτή, να ελέγχουν χειροκίνητα τον εκτυπωτή και να ξεκινούν αυτοματοποιημένες ρουτίνες βαθμονόμησης, όλα από την οθόνη.

Θερμαινόμενος Θάλαμος Εκτύπωσης και Τραπέζι Κενού

Ο FX10 έχει ένα μεγάλο θάλαμο που θερμαίνεται στους 60 °C, κατάλληλος για την εκτύπωση εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας σε υψηλή ταχύτητα. Το τραπέζι αλουμινίου θερμαίνεται επίσης και χρησιμοποιεί αυλακώσεις μηχανολογικής ακριβείας που σαρώνονται από το μικρομετρικό λέιζερ για βαθμονόμηση.

Χαρακτηριστικά

Ο πιο προηγμένος εκτυπωτής που κατασκευάσαμε ποτέ.

Διαστάσεις εκτυπωτή

Μήκος 760mm
Πλάτος 640mm
Ύψος 1200mm
Βάρος 109kg

Διαστάσεις εκτύπωσης

Μήκος 375mm
Πλάτος 300mm
Ύψος 300mm

Βασικά χαρακτηριστικά εκτυπωτή

Διαδικασία εκτύπωσης
FFF με Continuous Fiber Reinforcement (CFR)
Επίπεδο εκτύπωσης Z
125 μm – 250 μm
Υλικά
Βασικά συνδετικά νήματα, Continuous Fibers
Εσωτερική ενίσχυση
Κλειστού τύπου, Τριγωνικό πλέγμα με Continuous Fiber Reinforcement
Τραπέζι
Αλουμινίου υψηλής ακρίβειας

Λεπτομέρειες εκτυπωτή

Σχετικά με τον FX10

Ο FX10 είναι ο επόμενης γενιάς βιομηχανικός 3d εκτυπωτής σύνθετων υλικών της Markforged — το αποτέλεσμα ετών καινοτομίας μηχανικής και τεχνολογικής προόδου. Βασισμένος στην επιτυχία του Markforged X7, ο μοναδικός του σκοπός είναι να παρέχει ισχυρά, ακριβή εξαρτήματα σε κάθε εκτύπωση. Ο FX10 διαθέτει μια νέα αρθρωτή αρχιτεκτονική που έχει σχεδιαστεί για δυνατότητα αναβάθμισης και οπτικούς αισθητήρες που τοποθετούνται στην κεφαλή εκτύπωσης που μπορούν να επαληθεύσουν την ακρίβεια διαστάσεων των εξαρτημάτων και να αξιολογήσουν την καλή λειτουργία και την απόδοση της συσκευής. Χρησιμοποιεί αυτόματη βαθμονόμηση και εναλλαγή υλικού, αποδίδοντας μια απλή, χαμηλή εμπειρία χρήστη που μετριάζει την ανάγκη για αποκλειστικούς χειριστές. Το λογισμικό της Markforged ελέγχει κάθε πτυχή του FX10 — έτσι οι χρήστες μπορούν να περάσουν γρήγορα από το CAD για να εκτυπώσουν, να μοιράζονται εξαρτήματα στον οργανισμό τους και να παρακολουθούν την απόδοση του στόλου από μια κεντρική τοποθεσία. Ο FX10 είναι το ευέλικτο εργαλείο που αυξάνει την παραγωγικότητα και την κερδοφορία σας.

Υλικά FX10

Onyx

Continuous Carbon Fiber

*Περισσότερα υλικά της Markforged θα προστεθούν σύντομα.

Λειτουργικά εξαρτήματα, πλέον κατασκευάζονται εύκολα.

Το λογισμικό της 3D εκτύπωσης συναντά τη διαχείριση παραγωγής

Το Eiger είναι η λύση do-it-all της Markforged για τη δημιουργία των εξαρτημάτων σας. Συνεργαστείτε σε ομάδες με κοινά εξαρτήματα και εκτυπώστε παγκοσμίως μέσα από μια απλή στη χρήση πλατφόρμα που βελτιώνεται συνεχώς.